آنچه پیش روست، گزارشی از سخنرانی دکتر رحمانی از اندیشمندان تاریخ معاصر ایران و استاد دانشگاه تهران است که در همایش جریاشناسی سیاسی ایران معاصر (فراماسونری) با حضور طلاب و فضلای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.
تاریخ جعلی فراماسونرها
فراماسون لفظی فرانسوی است و در مورد معنای این واژه اقوال مختلفی مطرح شده برخی آن را به معنای بنایانی میدانند که با ابزارهایی مانند تیر ،گرز، چکش و به ویژه گونیا و پرگار بهصورت آزادانه بر روی سنگهای قابل تراش کار میکردند و از آنجایی که از نظر هنری شغل پر اهمیتی در جامعه داشتند، اسرار حرفه و هنر خود را در میان خویش نگهداشته و سمبلها و علامتهایی برای تبادل افکارشان ایجاد کردند و بهتدریج فعالیت سیاسی خود را بهصورت پنهانی آغاز نمودند.
بهتدریج اکثریت انجمنهای مخفی فراماسونری را ثروتمندان و سرشناسان جامعه تشکیل دادند و انجمنهای فراماسونری جدید و دارای تکاپوها، برنامههای پنهانی، مرامنامهها، علامتها و آداب و رسوم خاص ایجاد شدند که اکثر این برنامهها ریشه یهودیگری دارد.
تشکیلات فراماسونری برای خود تاریخچه مفصل ۳ هزار ساله درست کرده و این مسئله بهخوبی در کتابها و آثار ماسونها یا ماسونزدهها به خوبی مشهود است تا جایی که برخی از بزرگان فراماسونری حضرت ابراهیم و نوح (ع) را یک ماسون میدانند و جعلیات فراوانی برای اثبات این ادعای گزاف مطرح میکنند.
حقایقی از تشکیلات فراماسونری
مؤسس این تشکیلات کشیشی پروتستانی و یهودیالاصل است که از دوستان نزدیک جان لاک محسوب میشد و هر دو از مریدان اسحاق نیوتن بودند.
در قرن ۱۸ یهودیان انگلیسی از نظر اقتصادی قدرت فراوانی پیدا کرده و بر این کشور کاملا مسلط میشوند و استعمار کشور انگلیس از همین دوران آغاز میشود. یهودیان ثروتمند انگلیسی با استعمار هند بر ثروتهای هنگفت خود افزودند و کاملا بر حکومت انگلیس مسلط شده تا جایی که تصمیم به ایجاد انجمنهایی موسوم به تشکیلات فراماسونری گرفتند و برای تقویت این انجمنها نخبگان و افراد تأثیرگذار در سراسر جهان را به عضویت این تشکیلات درآوردند.
امروز بعد از گذشت ۳۰۰ سال از فعالیتهای زیرزمینی و مخفی فراماسونری این تشکیلات دارای ۸ میلیون عضو فعال است که تنها ۵ میلیون عضو آن در ایالتهای مختلف امریکا فعالیت میکنند.
بر اساس آیین کهنِ اسکاتلندی یا اسکاتی که مرسومترین طریقت ماسونی در جهان است، سلسله مراتب ماسونی دارای ۳۳ پایه است که از پایه کارآموزی شروع می شود سپس به درجه کاریاری میرسد و ماسون در این پایه لقب «سر» میگیرد و در پایه سوم به درجه استادی میرسد. اکثر فراماسونهای جهان در این سه پایه قرار دارند.
سلسله مراتب ماسونی از مرحله «استادی» به بعد به روزنهای برای ارتقاء در سازواره هرمی شکل بزرگی تبدیل میشود. این سلسله مراتب ۳۳ پله دارد و بزرگ بازرسِ کل در راس این سلسله مراتب قرار میگیرد.
بیشتر فعالیتهای آنان در قالب کارهای سیاسی در کشورهای مختلف است که نمونههای آن را میتوان بروز انقلاب کبیر فرانسه و حتی به انحراف کشیدن انقلاب مشروطه در ایران دانست. البته این فعالیتها بسیار گسترده است و امروز به وضوح میتوان افکار فراماسونری را در رؤسای سازمانهای جهانی مانند سازمانملل و حتی کمیتههای المپیک جهانی و ورزشی مشاهده کرد.
همچنین در تاریخ آمریکا از جرج واشنگتن تا اوباما همه عضو فعال فراماسونری هستند و بر این مطلب اذعان دارند و مردم آمریکا هم آن را بد نمیدانند.
این تشکیلات در میان ثروتمندان جهان، اندیشمندان، بزرگان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی ورزشکاران و افراد تأثیرگذار جوامع مختلف نفوذ کرده تا جایی که اندیشمندان، نویسندگان و هنرمندانی همچون گوته، کانت، دکارت، نیوتن و انیشتن همگی فراماسونر بودند.
فعالیتهای فراماسونری در ایران قبل و بعد از انقلاب
قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیتهای این تشکیلات در ایران بهصورت آزادانه صورت میگرفت و بسیاری از وزرا و بزرگان و افراد برجسته کشور مانند فروغی و شریفامامی در لژها و انجمنهای فراماسونری عضویت داشته و فعالیت میکردند؛ البته ساواک نظارتهایی بر این فعالیتها داشت و اسناد بهدست آمده از ساواک نشاندهنده وخامت و عمق ریشه تشکیلات فراماسونری در ایران است که گریبانگیر بسیاری از دانشمندان و اندیشمندان ایرانی هم شده بود.
بنا بر اسناد ساواک، تا سال 1355ش اعضای شورای عالی درجه 33 ماسونی در ایران شانزده نفر بودهاند که نام اشخاصی همچون محمود هومن، سرلشکر میرجلالی، علی کوچکعلی، محمود ضیایی، احمد هومن، مسعود هدایت، محمدحسن مشیری، عبدالحسین معدل، علیرضا امیرسلیمانی و… در این لیست شانزدهنفره به چشم میخورد.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیتهای این تشکیلات در ایران ممنوع شد و هنوز هم ممنوع است. با این وجود، سخنرانیها، موضعگیریها و رفتار و کردار برخی افراد در کشور نشاندهنده فعالیتهای گسترده فراماسونری در شرایط فعلی است.
البته از آنجایی که این تشکیلات بهصورت سری و مخفیانه فعالیت میکند، بهراحتی نمیتوان گفت که امروز در کشور چه کسی فراماسونر یا به اختصار یک ماسون فعال است، ولی نحوه برخورد رفتار و گفتار افرادی مانند سروش و مهاجرانی این حقیقت را برای ما روشن میسازد که یک ماسون یا لااقل ماسونزده هستند.
عناصر فکری فراماسونری
اولین عنصر مهم در افکار فراماسونری تظاهر به فلسفهگرایی است و از طریق همین فلسفهگرایی سعی در اثبات خدای اومانیستی یعنی خدای انساننما دارند؛ در این تفکر، خدا همان حضرت آدم است و هیچ یک از ویژگیهای خدایی در ادیان الهی را ندارد و فقط خداست و این خدا نه کتاب دارد، نه پیامبر و نه دستورات الهی.
دومین عنصر فکری فراماسونری تظاهر به اخلاق است، البته اخلاق با تعریفی که خودشان دارند؛ یعنی یک ماسون بهگونهای باید رفتار کند که مورد پسند اکثریت جامعه واقع شود. این جامعه یک زمان ایران است که باید در آن با حجاب بود و نماز خواند و یک زمان اروپا است و باید بیحجاب بود و مشروب خورد. اخلاق در فراماسونری این گونه تعریف میشود؛ خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو.
سومین عنصر در تفکر فراماسونری ترقی و پیشرفت است؛ البته این ترقی و پیشرفت فقط برای اعضای تشکیلات است و بهنوعی چپاول دیگران محسوب میشود؛ یعنی یک ماسون همچون گرگی است که با سایر گرگها دوست میباشد ولی با حمله به گلههای گوسفند، آنها را پاره پاره میکند.
ارتباط با ما: ferghepajoohi@gmail.com