یادداشت مرحوم استاد محمدحسین فرج‌نژاد[1] را در باب نقش یهود در شرارت های عالم و چگونگی مبارزه با صهیونیسم:

قرآن کریم در آیات بسیار(حدودهزار آیه) محور شر و عداوت را یهودیانی می‌داند که خط توحید را رها کرده و به منیت و دنیاطلبی مشغولند. در غرب، آزادی تفکر و عمل وجود ندارد. محاکمه و تبعید و زندانی و کتاب سوزی صدها اندیشمند منتقد صهیون و هولوکاست را بارها دیده‌ایم.

قوانین دادگاه‌های نورمبرگ و دادگاه‌های توکیو و قانون فابیوس – گسو(فرانسه) نمونه‌ای از انحصار قدرت در ید صهیونیان است؛ اما تا دلت بخواهد آزادی شهوت‌بارگی و سیاه بازی و نشریات زرد و فریب مردمان غافل و دنیازده و فوتبال دوست و پیتزاطلب و نوشابه خور(!) وجود دارد، اسارتی مضاعف.

صهیونیسم در جهان هست و با ادیان الهی دشمنی می‌ورزد و جنایت می‌کند و در انگلیس و آمریکا و فرانسه و آلمان، نفوذ ژرفی دارد. آشنایی مختصری با تاریخ اروپا و اندیشه‌های دنیاطلبانه یهودیت حاخامی – فریسی – صهیونی این مطلب را اثبات می‌کند. اسرائیل نیز یکی از مستعمرات صهیونیسم بین‌الملل است برای نفوذ بیشتر اومانیسم کابالیستی صهیونیستی، در قلب مسلمانان.

 

برای مبارزه با صهیونیسم باید چه کرد؟

 

آنکه توهم توطئه را طرح کند، یا خودش را به غفلت زده یا همیار صهیونیان و تابع نظریه کارل پوپر یهودی – صهیونیست می‌باشد. واقعیت اکنون را باید دید.

برای مبارزه با صهیونیان در ساحات مختلف، تنبلی و سستی و مدرک و غفلت و بی خیالی، دردی را دوا نمی‌کند. باید مجاهده علمی کرد و طریق جنبش نرم افزاری و تولیدعلم و آزاداندیشی را با اتقان ادامه داد.

هر طلبه یا دانشجو در هر رشته‌ای، لامحاله باید مطالعاتی در باب اسلام شناسی جامع و تاریخ و ادیان و تفسیر و فلسفه داشته باشد، والا مصرف کننده و مقلد کور علم سکولار صهیونیستی و ماده‌گرای غرب می شود. حوزه علمیه، راه رهایی است.

 

منبع: فرقه نیوز

[1] – مرحوم فرج نژاد متولد ۱۳۵۹ و اهل شهر ابرقو در استان یزد و به شدت فعال بود..  او به شدت متواضع و خوش‌ برخورد بود و علی رغم اینکه یک دانشمند و محقق بود اما هیچ‌گاه در برخوردهایش احساس غرور و تکبر نداشت. مرحوم فرج نژاد سالها در حوزه قم تحصیل می کرد. او در شهر یزد تشکیلات بزرگ تبلیغی و فرهنگی ایجاد کرده بود و جوانان دانشجو و طلبه را در آنجا آموزش می داد و برنامه های منسجم و اردوهای آموزشی و تفریحی داشت که برنامه های برای آموزش به جوانان تدارک دیده بود که خیلی مفید بود و اساتیدی را از قم و تهران دعوت می‌کرد و دوره های بسیار غنی ای برای جوانان بود. آن مرحوم درباره جریان زرسالار جهانی یهودی و رسانه های این جریان دغدغه جدی داشت و دراین زمینه کار علمی کرده و بسیار مسلط بود. ایشان از جمله محققین و پژوهشگران برتر کشور در حوزه رسانه بودند و آثار فاخری همچون «دین در سینمای شرق و غرب» و «اسطوره‌های صهیونیستی سینما» از خود به یادگار گذاشتند. محمد حسین فرج نژاد، عضو هیئت مدیره انجمن مطالعات فضای مجازی حوزه علمیه قم، از اساتید سواد رسانه و فعالان عرصه پژوهش در حوزه صهیونیسم پژوهی بود

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.