بی تی اس و همجنس‌گرایی

محمد جواد نصیری

گروه موسیقی بی تی اس یکی از گروه های موسیقی کی پاپ کره می باشد که آسیب‌های فراوانی را برای طرفدارن خود ایجاد می کنند؛ از جمله این آسیب ها می شود به ترویج همجنس‌ گرایی و هویت نابهنجار اشاره کرد.

گروه موسیقی بی تی اس (BTS) آسیب های فراوانی دارد، که می توان به آسیب‌های هویتی، روانی، جنسی، معنوی و… اشاره کرد. از جمله آسیب های گروه بی تی اس الگو سازی ظاهری در چهره و اندام می باشد که طرفداران‌شان سعی می کنند که خود را به شکل آنان در بیاورند. در خود کشور کره از هر بیست نفر یک نفر می خواهد جراحی پلاستیک و زیبایی انجام دهند و نوجوانان ایرانی هم از این سندروم عمل زیبایی عقب نمانده اند و طرفدارن BTS خیلی علاقه‌مند هستند که ظاهر خود را با جراحی های پلاستیک و زیبایی عوض کنند. این امر برای اکثر طرفداران، به علت بالا بودن هزینه عمل های زیبایی یا مخالفت خانواده و جامعه یا ترس از واکنش های دیگران محقق نمی‌شود. عدم پذیرش ظاهر، باعث می‌شود این نوجوانان دائم حالت خودبیزاری داشته باشند و این نارضایتی و اذیت شدن، باعث می‌شود سلامت روانی این افراد تحت تاثیر قرار گیرد. به عنوان نمونه رضایت از زندگی و امید به زندگی به عنوان دو محور سلامت روانی در این افراد کاهش می‌یابد. دور شدن از هویت ملی، دینی و پذیرفتن یک هویت نابهنجار غیر بومی از سایر آسیب های بی تی اس در طرفدارانشان می‌باشد.

در حال حاضر گروه های موسیقی مختلف، هر کدام مروج یک اندیشه و سبک زندگی هستند. مثلا شیطان‌گرایی در موسیقی راک و مِتال کاملاً هویداست. این گروه ها جشنواره های موسیقی مختلفی را برای ترویج عقاید خود برگزار می کنند؛ چند سالی است که فستیوالی با عنوان راکِ صحرا در دوبی فعالیت می کند که وظیفه توسعه و ترویج این سبک های شیطانی در میان ملل اسلامی را پیگیری می کند.(1) BTS هم در کشورهای عربی کنسرت گذاشته و به نوعی آموزه های خود را با ادبیات و فرهنگ مناطق اسلامی تطبیق می دهد تا به راحتی بتواند آموز ه ها و باورهای خود را از طریق موسیقی منتقل کند.

از دیگر آسیب های گروه BTS ترویج همجنس‌ گرایی است. نوع روابط صمیمی و پوشش و آرایش این گروه باعث حجیت بخشی به همجنس‌ گرایی  و ترویج  آن می‌شود؛ که نوجوانان را در بحران هویت جنسی می اندازند و خود این امر شروعی برای تلقین و باور به همجنس‌گرایی است که متاسفانه باعث گرایش بعضی نوجوانان به این ناهنجاری می شود.

عمل همجنس‌ گرایی جرم و دارای مجازات است؛ اما باید توجه داشت که ریشه این جرم در گرایش و میل به همجنس می‌باشد، این گرایش نوعی اختلال روانی می باشد که عموما قابل درمان است و باید برای درمان بسترسازی و فرهنگ سازی انجام شود تا بیماران خجالت نکشند و با مراجعه به متخصصین به درمان خود بپردازند. از آن سو نباید قبح رفتاری این عمل ریخته شود چون قبیح بودن یک آموزه و عمل، خود موجب حفظ حریم های دینی و اخلاقی جامعه می باشد. اما باید عوامل و محرک هایی که باعث ایجاد گرایش همجنس گرایی است را تشخیص، کنترل و در حدّ توان از بین برد. بنظر می رسد ترویج سبک زندگی غلط، مانند  آن چه گروه BTS مروج آن است، یکی از عوامل ایجاد گرایشات همجنس‌ گرایانه باشد. هر چند خودشان این قصد را نداشته باشند. البته شواهد و قرائن حاکی از این است که این گروه، همجنس‌ گرایی را به رسمیت می شناسند یا حداقل اینکه اینگونه وانمود می کنند.

پیامدهای همجنس‌ گرایی:

1.کاهش پیدا کردن نسل و از بین رفتن نسل بشر

2.پیدا شدن فساد اجتماعی فیزیولوژی معنوی و روحی

3.ارضا نشدن نیازهای جنسی به روش درست

4.گرفتار شدن به بیماری های عفونی و ویروسی

5.مجازات سنگین همجنس‌ گرایی در اسلام: یکی از گناهان کبیره شمرده شده است و وعده آتش و جهنم به همجنس‌ گرایان داده شده است.

  1. جرم انگاری و اعمال مجازات در قانون مجازات اسلامی ایران: در قانون مجازات اسلامی ایران همجنس گرایی مردان با اصطلاح لواط و همجنس گرایی زنان با اصطلاح مساحقه به عنوان عمل مجرمانه به کار رفته است. و مصداق برای آن تعیین کردند. مواد 233 تا 241 این قانون به مجازات همجنس گرایی مربوط می شود. از جمله مجازات تعیین شده برای این عمل زشت، می شود به ضربات شلاق، اعدام و… اشاره کرد.

درباره سایر آسیب های همجنس‌ گرایی می‌توان گفت: در سبک زندگی افراد همجنس گرا سوء استفاده از الکل و مواد مخدر بیشتر می باشد. این سوء مصرف، خطر ابتلا به بیماری های روحی روانی و نیز اقدام به خودکشی را در فرد افزایش می‌دهد. در این افراد، رفتارهای «صدمه زدن به خود»، مسمومیت با مواد مخدر، افکار خودکشی و رفتارهای خودکشی، آسیب عمدی به خود در موارد مبتلا بودن به بیماری افسردگی بیشتر مشاهده می شود. میزان خودکشی و آسیب به خود، در افراد همجنس‌ گرای مرد و زن در کشورهای فقیر و جهان سوم بالا است. همچنین میزان رضایت از زندگی در همجنس گراها پایین می باشد.

«بر اساس تحقیقات، مشخص شده که میزان افسردگی، اضطراب، اختلال وسواسی -فکری، ترس و وحشت، آسیب زدن به خود، فکر خودکشی و اعتیاد به الکل و مواد مخدر در همجنس‌ گرایان به طور چشمگیری بیشتر از دیگر افراد است. به طور مثال در مطالعه ای که در انگلستان در مورد مشکلات روحی و روانی افراد همجنس‌ گرا انجام شده مشخص شد که میزان اعتیاد به الکل در بین همجنسگرایان ۱۰ درصد و در بین دگرجنس گرا  حدود ۵ درصد است.»(2)همان طوری که ذکر شد، تحقیقات نشان داده اند افراد همجنس‌ گرا بیشتر در معرض ابتلا به بیماری ها و مشکلات روانی هستند که در این میان تمایز و تفاوت این افراد با دیگران خطر بروز مشکلات روانپزشکی را بیشتر می کند. افراد همجنس‌گرا بخاطر هویت متفاوت و انزوا بیشتر در معرض این آسیب ها می باشند.

برای جلوگیری از آسیب ها و حفظ سلامت معنوی افراد جامعه، باید با عوامل و شبه معنویت هایی مثل گروه BTS که نقش ایجاد کننده این نوع اختلالات روانی را دارند برخورد و کنترل شوند.

پی‌نوشت:

(1).حسین عرب، بی نقاب، نشر صهبای یقین، قم، 1393، ص159

(2).سایت دکتر ندا فرزانه، بخش بیماری های روانپزشکی شایع در افراد هم جنس گرا.

منبع

پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.